Nieuws / activiteit

Vierde Golf Café 21 februari 2024: Ongepast geld?

In dit Vierde Golf Café gaan we in gesprek met Hester Bais in gesprek over misbruik en fraude in het bancaire systeem: een wereld waar welvaart uit de reële economie wordt onttrokken ten behoeve van een kleine top, en waar wetgeving, toezichthouder en overheid deze situatie in stand houden.
Hester Bais is advocaat financieel recht en deed jaren lang onderzoek in de wereld van internationale banken. Ze signaleerde grootschalige fraude en netwerkcorruptie, wat uiteindelijk leidde tot publicatie van het boek “Worst Bank Scenario” met Wink Sabée in 2022. Met hun schrijven willen zij een breed publiek bereiken om de informatie ongelijkheid op te heffen en de Nederlandse burger inzicht te geven in de perverse werking van het financiële stelsel.

Datum: Woensdagavond 21 februari 2024

Aanvang: 20.00, inloop vanaf 19.30
Locatie: Kruispunt Vathorst, Terschellingkade 22 te Amersfoort
Kosten: Entree gratis, vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld
Interessant? Aanmelden graag via redactie@vierdegolf.org