Nieuws / activiteit

“XL Talk” 22 juni 2024: Dr Aseem Malhotra, Gezondheid in een nieuwe wereld

Voor het eerst komt de beroemde Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra naar Nederland. Hij waarschuwt al jaren voor de schadelijke effecten van overmatige suikerconsumptie en een ongezonde levensstijl. Malhotra staat bekend om zijn kritische kijk op de aanpak van de Covid-19 pandemie.
Hij benadrukt dat onze levensstijl een cruciale rol speelt bij het bevorderen van een gezondere samenleving en pleit voor meer prudentie in onze omgang met de voedings- en farmaceutische industrie: “health before profit”.

“In my ‘XL talk’ I will explain the root cause of the chronic disease pandemic with a special
emphasis on heart disease and will provide evidence based on solutions for individuals and for
populations.”

Bestel snel kaartjes of kijk voor meer informatie op www.healthbeforeprofit.nl

Organisatie: The Optimist, Vierde Golf, blckbx, Stichting Artsen Collectief