Nieuws / activiteit

WAPPIE?! Terugblikken op de coronacrisis.

Wat is ons overkomen tijdens de pandemie? Op allerlei plekken zijn initiatieven genomen om de slachtoffers te herdenken. Minder aandacht is er voor de pijn als gevolg van de verdeeldheid over de maatregelen, en de uitsluiting die deze met zich meebrachten. Wie kritisch was, werd al snel een ‘wappie’ genoemd.

Met WAPPIE schreef hoogleraar en publicist Ewald Engelen een kritisch coronadagboek, “opdat wij niet vergeten”. Een goede aanleiding om samen met hem terug te blikken op de afgelopen periode. Hoe kunnen wij de verdeeldheid te boven komen? Is het mogelijk de verbroken verbindingen te herstellen? Iedereen is welkom.

Vrijdag 13 oktober
Van 20.00-21:30 uur [inloop vanaf 19.30, na afloop borrel]

In Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Wil je verzekerd zijn van een plek, reserveer dan via devierdegolf@protonmail.com