Nieuws / activiteit

Movies that matter

In het kader van “Movies that Matter On Tour” vertoont Amnesty International Hilversum in samenwerking met het Filmtheater in Hilversum de speelfilm ‘Total Trust’ van Jialing Zhang: een indringende blik op digitale controle van burgers in China, waar een ongekende mate van staatstoezicht heerst door middel van het kweken van wantrouwen, angst, gehoorzaamheid en verzet steeds moeilijker wordt. We zien hoe dit werkt via degenen die eronder leven – van gewone mensen tot degenen die door hun kritisch denken een bijzonder doelwit van de overheid zijn, zoals advocaten en journalisten.

Amnesty International Hilversum verzorgt het nagesprek bij deze film en Ingrid Hoofd, Assistant Professor Media & Cultuur aan de Utrecht University, is gevraagd om namens de Vierde Golf mee te doen.

Wanneer: Dinsdagavond 14 november 2023

Waar: Filmtheater Hilversum, Herenplein 5, 1211 DR Hilversum

Tijd: 19:00 uur

Tickets: klik hier